ПОДАРЪК за всяка поръчка над 50лв., а за поръчки над 90 лв. БЕЗПЛАТНА доставка до адрес за гр. София (от падащото меню за област се избира София-град, а не София) 

 • ГОРДЪН S - туба 30 кг - концентриран обезмаслител за пушилни камери за колбаси в ХВП, грилове ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА!
 • ГОРДЪН S - туба 30 кг - концентриран обезмаслител за пушилни камери за колбаси в ХВП, грилове ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА!

ГОРДЪН S - туба 30 кг - концентриран обезмаслител за пушилни камери за колбаси в ХВП, грилове ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА!


 • Модел: Г10976/30
 • Наличност: В наличност
 • 96.00 лв.
 • 91.50 лв.


  ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА!

  Концентрат, почистващ замърсявания и нагари от масла, мазнини, белтъци, захари, катранени отлагания.
  Активните му съставки са смес от алкали, високоефективни нейоногенни ПАВ и разтварящи агенти. Премахва дори карбонизирани и полимеризирали наслоявания. Образува стабилна пяна, която ефективно отстранява свързаните с повърхностите мазнини и белтъци. Икономичен и ефективен както при твърда, така и при мека вода.
  Препаратът не съдържа хлор и фосфати. За ежедневно почистване на алкално устойчиви повърхности в производствата на Месопреработвателната, Рибната и Млекопреработвателната промишленост. Подходящ е и за измиване на външните повърхности на оборудването и производствените помещения.
  Приложение:
  – за почистване на атмоси, пушилни камери, скари, грилове, фурни.
  – за почистване на тави и тигани от неръждавейка за пържене, грилове и др.
  – в комбинация с топла вода разгражда наслоени мазнини в отводнителни канали и предпазва от запушване. Под формата на разтвор с концентрация 1÷5 % според степента на замърсяване и честотата на обработка.
  Време за въздействие: 5 ÷10 минути. Нанася се с пенообразуващо устройство, чрез накисване или ръчно.
  След почистване да се изплакне с вода.Продуктът е за професионална употреба. Информационен лист за безопасност се предоставя на потребителите. Да се спазват инструкциите за безопасна употреба и съхранение.

  Опаковка: туба 30 кг.
  Производител: Индустриална химия ЕООД, България.

     Технически данни
     СъставСъдържа алкален хидроксид, комплексообразуватели, нейоногенен ПАВ и соли.
     ЕкологичностПреди неутрализация продуктът може да представлява опасност за водните организми.
     Предупреждения за опасност:Вреден при поглъщане. Може да причини изгаряния на кожата и увреждане на очите. Може да бъде корозивно за металите.

     Напишете мнение

     Забележка: HTML не се потдържа!
         Лош           Добър
     Тест за сигурност

     Подобни продукти

     Етикети: пушилни камери, скари, обезмаслител, концентрат, производител, Индустриална химия ЕООД, отпушване на канали