ПОДАРЪК за всяка поръчка над 50лв., а за поръчки над 90 лв. БЕЗПЛАТНА доставка до адрес за гр. София (от падащото меню за област се избира София-град, а не София) 
  • АЦИДОСЕПТ - туба  25 кг - кисела пяна концентрат за хигиена в ХВП, разреждане 1:100   ПО ЗАЯВКА!

АЦИДОСЕПТ - туба 25 кг - кисела пяна концентрат за хигиена в ХВП, разреждане 1:100 ПО ЗАЯВКА!


  • Модел: Г10680/25
  • Наличност: Предварителна поръчка
  • 150.00 лв.


ПО ЗАЯВКА!

Образува траен защитен филм върху повърхностите. Подходящ за алуминий. След употребата му, металните повърхности възвръщат своя блясък. Икономичен, специално създаден да образува активна и стабилна пяна за по-траен контакт с вертикалните повърхности. Елиминира всякаква остатъчна алкалност от предишните стъпки на почистване. Ефективен както при твърда, така и при мека вода. Лесно се изплаква. За ежедневно и/или периодично почистване на киселиноустойчиви повърхности като облицовъчни плочки, работни повърхности, съоръжения, принадлежности в обществени кухни, предприятия на хранително-вкусовата промишленост, складове и др. Бързо разгражда утайки от котлен камък, варовик, образувала се ръжда и др. минерални замърсявания, както и органични замърсявания като пигменти, протеини, захари и др.
Не причинява корозия върху хромирани повърхности.
Внимание: Не е подходящ за почистване на мрамор!
Начин на употреба: под формата на разтвор с концентрация 1÷3% според степента на замърсяване. Посредством пенообразуващо устройство с високо или ниско налягане, ръчно или чрез накисване.
Време за въздействие: 5 до 30 минути.
Температура : 0 до 60°С.
След почистване да се изплакне обилно с вода.
При много силно замърсяване може да се използва и като концентрат
Продуктът е за професионална употреба.Информационен лист за безопасност се предоставя на потребителите. Да се спазват инструкциите за безопасна употреба и съхранение.
Опаковка: туба 25 кг

Производител: Индустриална химия ЕООД, България.

Технически данни
СъставФосфорна киселина, комплексообразуватели, амфотерен ПАВ и антикорозионни съставки.
ЕкологичностПреди неутрализация продуктът може да представлява опасност за водните организми.
Предупреждения за опасност:Може да причини изгаряния на кожата и увреждане на очите. Може да бъде корозивно за металите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Етикети: киселинна пяна, за алуминий, против ръжда, премахва варовик, производител, Индустриална химия ЕООД, варовик, котлен камък