ПОДАРЪК за всяка поръчка над 50лв., а за поръчки над 90 лв. БЕЗПЛАТНА доставка до адрес за гр. София (от падащото меню за област се избира София-град, а не София) 

Доставка и начини на плащане

ДОСТАВКА

Поръчки, приети до 11:30 часа се обработват на същия ден, а поръчки, приети след 11:30 часа се обработват на следващия работен ден.

Поръчки, приети петък след 11:30 часа, събота, неделя или в неработен ден, се изпълняват в първия работен ден (ако има вариант да Ви изпълним по-бързо поръчката ние ще се свържем с Вас).

Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени, на посочения от купувача адрес от куриерска фирма или в офис на куриера, според желанието на клиента. Разходите за доставка, когато тя е до дома или офиса на клиента или до офис на куриер се поемат от клиента.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни с изключение на поръчките, направени петък след 11.30 часа, събота, неделяи празнични дни. Поръчки направени в събота, неделя и празнични дни се обработват и потвърждават в първия следващ работен ден! Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. „Индустриална химия трейд“ ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, „Индустриална химия трейд“ ООД ще информира клиента за тази ситуация.

Пратката ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Онлайн магазинът на „Индустриална химия трейд“ ООД предлага следните начини на разплащане:

- с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - плаща се на куриера

- с БАНКОВ ПРЕВОД – Заплащане на поръчката чрез платежно нареждане или вноска по сметка

- с ДЕБИТНА или КРЕДИТНА КАРТА - Заплащане на поръчката чрез дебитна или кредитна карта.

- чрез myPOS – Заплащане на поръчката през системата myPOS.

- чрез ePay.bg – Заплащане на поръчката през системата на ePay.

- чрез EasyPay – Заплащане на поръчката в офис на EasyPay или на банкомат с дебитна или кредитна карта.