ПОДАРЪК за всяка поръчка над 50лв., а за поръчки над 90 лв. БЕЗПЛАТНА доставка до адрес за гр. София (от падащото меню за област се избира София-град, а не София) 

  • ХЕНДИСЕПТ - туба 5 литра - алкохолен дезинфектант за ръце и повърхности, готов за употреба   Промоцията важи САМО при поръчка от сайта!
  • ХЕНДИСЕПТ - туба 5 литра - алкохолен дезинфектант за ръце и повърхности, готов за употреба   Промоцията важи САМО при поръчка от сайта!

ХЕНДИСЕПТ - туба 5 литра - алкохолен дезинфектант за ръце и повърхности, готов за употреба Промоцията важи САМО при поръчка от сайта!


  • Модел: Г10684/5 РЕТ
  • Наличност: В наличност
  • 33.00 лв.
  • 27.50 лв.


Дезинфектант за ръце и повърхности,  с Разрешително от МЗ ( Министерство на Здравеопазването). Вирусоцидно, бактерицидно, фунгицидно действие. Бързо се изпарява от ръцете и повърхностите, без да оставя следи. Лек цитрусов аромат.
Промоцията важи САМО при поръчка от сайта!
Готов за употреба и икономичен - за ръце 3мл., а за повърхности разходната норма е 40-50 мл/м2.
За  дезинфекция на повърхности - чрез разпръскване върху повърхността от разстояние 30 см. Необходимо е да се постигне пълно омокряне на дезинфекцираната повърхност.
За  дезинфекция на ръце – препаратът се нанася върху чисти, сухи ръце и се втрива в кожата в продължение най-малко на 30 секунди.
Без изплакване. Може да се използва чрез Сензорен ( безконтактен ) Дозатор. Кликни Тук.
Продуктът е за професионална употреба. Изтеглете Разрешително на биоцид от МЗ и Информационен лист за безопасност. Да се спазват инструкциите за безопасна употреба и съхранение.
Опаковка: жълта туба 5 литра.
Производител: Индустриална химия ЕООД, България.
Технически данни
Състав 68% 2-пропанол, Д-лимонен, деминерализирана вода
ЕкологичностПродуктът е съобразен с изискванията на Закона за опазване на околната среда.
Предупреждения за опасност:H225 - Силно запалими течност и пари. H319 - Предизвиква сериозно дразнене на очите. H336 - Може да предизвика сънливост или световъртеж

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Подобни продукти

Етикети: бърза дезинфекция, ръце, covid19, корона, вирусоцид, coronavirus, производител, Индустриална химия ЕООД, разрешително от МЗ, сертификат, алкохолен, цитрусов аромат, без изплакване, за ръце и повърхности