ПОДАРЪК за всяка поръчка над 50лв., а за поръчки над 90 лв. БЕЗПЛАТНА доставка до адрес за гр. София (от падащото меню за област се избира София-град, а не София) 
  • ЛУНА - туба 12 кг - течен измиващ препарат за съдомиялни и конвектомати
  • ЛУНА - туба 12 кг - течен измиващ препарат за съдомиялни и конвектомати

ЛУНА - туба 12 кг - течен измиващ препарат за съдомиялни и конвектомати


  • Модел: Г10699/12
  • Наличност: В наличност
  • 42.00 лв.


Измиващ препарат за професионални съдомиялни и конвектомати. Икономичен силно алкален концентрат. Ефективен както при твърда, така и при мека вода. Непенливостта на препарата и високата турбулентност в професионалните съдомиялни, способстват за ефективното почистване. Отстранява замърсявания от мазнини, белтъци, захари. Успешно премахва утайки от чай и кафе. Лесно се изплаква и възпрепятства отлагането на налепи от скорбяла и калций. Не съдържа хлор и фосфати.
Начин на употреба: автоматично дозиране.
Следва изплакващ цикъл сМУНА.
Продуктът е за професионална употреба.Информационен лист за безопасност се предоставя на потребителите. Да се спазват инструкциите за безопасна употреба и съхранение.
Опаковка: туба 12кг
Производител: Индустриална химия ЕООД, България.

Технически данни
СъставАлкални хидроксиди, антикорозионни съставки и комплексообразуватели.
ЕкологичностПреди неутрализация продуктът може да представлява опасност за водните организми.
Предупреждения за опасност:Вреден при поглъщане. Може да причини изгаряния на кожата и увреждане на очите. Може да бъде корозивно за металите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Етикети: съдомиялни, производител, Индустриална химия ЕООД, препарат за професионални съдомиялни, почистващ, алкален, обезмасляващ, конвектомати